Майката на Митьо Очите -  Станка Желязкова не е получила

...
Майката на Митьо Очите -  Станка Желязкова не е получила
Коментари Харесай

Любовницата на Митьо Очите: Чуваме се всеки ден! Пускат слухове, за да го разклатят, майка му не е с инсулт!

" Майката на Митьо Очите -  Станка Желязкова не е получила инсулт.  Няма нищо такова. Той е доста завързан към нея, и бди над нея, както се споделя, само че това е обикновено за всеки наследник. Ако беше, както настояват медиите, щях да знам. "

Това показа любовницата на Митьо Очите -  сексапилната Аниела Милушева.  Бизнесменката от Перник се чува съвсем всеки ден с несебърския необут и е безапелационна, че Станка Желязкова не е на легло в несебърското село Кошарица. Въпреки че е зад решетките, Очите се е разпоредил по този начин, че майка му да бъде обгрижвана отвред.

" За задачата са наети специфични хора. Толкова неща се изписаха за него, че към този момент не знам кой какво цели с всички тези операции. Може би желаят да го разклатят. Не знам ", изяснява Аниела.

Само преди месец хубавицата отбрани приятеля си, откакто подсъдимият Георги Илиев искаше да каже " истината  за Митьо Очите ". „ Да я споделя и да се свършва към този момент с тези обвинявания. Ще не преставам да пазя Митьо, тъй като не е отговорен ", показа пред „ България Днес “ Аниела.

Георги Илиев е главният очевидец в делото против Очите, само че отдръпна обвиняванията си против него. Припомняме, че групата на Димитър Желязков бе арестувана при започване на август 2018 година. Самата Аниела удостовери, че познава Димитър и са другари от дълго време. Тя има сполучлив бизнес със спортни артикули в Перник и студио за хубост в Сандански. Дъщеря е на бивше " Мултигруп " великолепие от близкото минало -  Лилян Вачков. От него е взела нюха в бизнеса и финансовите интервенции.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР